• Dybkærskolen
    Helle Præsius Busk den 13-11-2017
    Ta' dine børn til byrådsvalg - Tirsdag 21. november 2017 kan du som forældre vise dine børn, hvad det vil sige at stemme. Det er en oplagt mulighed til at få en god dialog med dine børn om, hvad det demokratiske fællesskab egentlig er. Læs brevet fra skolechefen.
  • Bibi Holm den 01-11-2017

Kære elever og forældre

I går havde vi besøg af en flok brandkadetter fra Viborg i forbindelse med, at Brandkadetuddannelsen starter op i Viborg. De fortæller nedenfor lidt om hvad det er.

Brandkadet-uddannelse starter i Silkeborg

I går var en brand-god dag. 10 brandkadetter og 2 brandmænd fra Viborg var på besøg og lavede opvisning for eleverne fra 6. - 8. klasse.

Anledningen er, at der den 25. november starter brandkadetuddannelse op i Silkeborg. Er dit barn mellem 13 og 16 år, så er der nu en helt enestående mulighed for at få en uddannelse indenfor Brand og Redning.

Skynd dig, vi har kun 12 pladser!!!

Undervisningen er tilrettelagt af Brand & Redning, og deltagerne får gennem teori og praktiske øvelser et grundigt kendskab til elementær Brandbekæmpelse, radio betjening, førstehjælp, brandslukning og meget mere.

Undervisningen består af et obligatorisk Boorsterforløb fra lørdag den 25. november klokken 08.00 til søndag den 26. november klokken 16.00 + Mandag den 27. november fra 08.00-15.00 (deltagerne får fri fra skole).

Derudover vil der være undervisning på Silkeborg Brand & Redning, Kejlstrupvej 99c. Onsdage fra klokken 17.00-20.00 (opstart i uge 49)

Ved forløbets afslutning er du certificeret brandkadet, og får et bevis for gennemført uddannelse. Et bevis som deltagerne kan få meget stor glæde af, når de i fremtiden skal søge ind på uddannelse og søge job

Tilmeldingen foregår via ungdomsskolens hjemmeside: www.ungsilkeborg.dk/fritidstilbud
    Holdnummer 230

Kontaktperson Thomas Mølgaard på 30 16 33 81

Helle Præsius Busk den 29-09-2017
    Indskrivning til børnehaveklasse 2018/19 - i perioden 11. december 2017-21. januar 2018. Læs plakat med information om, hvordan indskrivningen foregår. Forældrene skal være særligt opmærksomme på, at indskrivningsbrevene fra skolerne kommer i den digitale postkasse.